hey lieve allemaal,
Dit voelt een beetje gek, het is 8 uur 's ochtends, zit hier voor het laatst in de office een berichtje te typen, op internet dat wonderlijk genoeg behoorlijk snel werkt... want vanmiddag vliegen Ymke en ik alweer richting huis.
We gaan hier rond 12 uur weg, worden gebracht door al onze lieve vrienden hier
en vliegen dan eerst naar Johannesburg. In Johannesburg spelen we een paar keer monopoly ofzo en vliegen van vanavond rond 10 uur naar egypte, na een paar uurtjes daar gaan we dan door naar Londen. In Londen gaan we op 1 of andere manier op een ander vliegveld komen, en als we daar zijn is het soort van avond, en gaan we een beetje slapen... dan op vrijdag om half 5 's middags komen we aan op Schiphol.... Nou zijn jullie helemaal op de hoogte, als er een vliegtuig neerstort weten jullie dat het niet die van ons is omdat we daar niet in zaten![]()
Het was/is gek om hier gedag te zeggen, vooral van de meisjes in de shelter... ze zijn echt heeeeeeeeeel erg veel voor ons gaan betekenen, en we weten gewoon niet waar ze volgendjaar weer zijn... toch zien we ook wel dat het iets voor ze betekend heeft dat we hier waren, dat we ze in ieder geval hebben laten zien dat we van ze houden
en dan straks van onze vrienden hier... dat is ook gek... superveel zullen we ze niet meer zien, maar natuuuuurlijk hebben we al allemaal plannen en afspraken voor de komende jaren!
Tsjah, en als laatste ook nog: bedankt! thanks voor alle reacties, mailtjes en kaarten... al het meeleven, dat was tof!!
oke, wij gaan nu voor de allerlaatste keer de meisjes gedag zeggen, dus tot vrijdag in nederland![]()
liefs Anke